Dropshipping from our warehouse to your client
Steeds meer producten worden tegenwoordig online verkocht, waarbij klanten vanuit het comfort van hun eigen huis kunnen bestellen wat ze willen. Het is heel interessant om tegenwoordig een webwinkel te hebben, maar het nadeel is dat je een actieve voorraad moet aanhouden. Voor sommigen is dat niet betaalbaar. Vanaf nu biedt 3:16 Europe Distributors ook dropshipping als dienst aan groothandelklanten.

Hoe werkt het?
Als groothandelklant kunt u ons hele aanbod gebruiken op uw eigen webwinkel. Wanneer een klant een product bestelt, rondt hij zijn bestelling in uw webwinkel af en betaalt hij zijn factuur aan u. Vervolgens kunt u de bestelling in onze webwinkel plaatsen, het adres van uw klant opgeven als verzendadres en wij verzenden het product voor u. Wij vermelden onze gegevens niet op uw zending, dus de bestelling wordt echt namens u uitgevoerd. Op deze manier hoeft u geen voorraad of opslagruimte aan te houden.

Betaling
Het is niet nodig om voor elke dropship-order apart te betalen. We sturen gewoon een factuur aan het einde van elke maand. Waarom zou u het ingewikkeld maken?

Als u al een grootafnemer bent, kunt u direct van deze dienst gebruikmaken. Bent u nog geen klant? Vul het registratieformulier in, dat onderaan in het menu staat, stuur het naar ons op en wij zetten u klaar. Begin vandaag nog met het uitbreiden van uw bedrijf en productassortiment!
DropshipFulfillment